Opširnije

29.05.2018

Doboš: DANI UDRUGA U SISKU

Među šarenim mnoštvom različitih organizacija i Novi svijet građanima Siska predstavio je svoj rad
DANI UDRUGA U SISKU

Sisačka šetnica u subotnje jutro bila je puna ljudi koji su svojim sugrađanima došli prezentirati svoje hobije, strasti, rad i dobru volju. Naime, u organizaciji Grada Siska s partnerima (Agencija lokalne demokracije Sisak, Zajednica sportskih udruga grada Siska, Bodybuilding klub Sisak i Turistička zajednica grada Siska) održan je 9. sajam udruga i ustanova. 

Novi svijet svoje je djelovanje prezentirao prigodnim info punktom, edukativnim brošurama za djecu, mlade i njihove roditelje na teme prevencija ovisnosti, prevencija vršnjačkog nasilja, osnove informatičke i medijske pismenosti te ostalim informacijama koje su vam potrebne ako samostalno želite pokrenuti vlastiti posao. Naravno, malo materijala i o nama i našem, sada već, dvadesetdvogodišnjem radu.

I nije to, naravno, bilo sve :) Svi koji su željeli posvetiti nam malo vremena imali su priliku ispuniti prigodnu anketu o svojim životnim navikama koje utječu na zdravlje.

I još je toga bilo :) Za djecu smo organizirali sportski poligon koji su neki vrlo rado i više puta prošli. Spretnost je za svaku pohvalu, ali i mjesta za napredak svakako ima. Zato, poziv svim roditeljima da djeci pruže više mogućnosti za penjanja, provlačenja, skakanja, preskakanja jer u zdravom tijelu je i zdrav duh. 

I mali bonus :) Za sve one kojima nije bilo teško i prevruće - na zelenoj su površini sisačke šetnice mogli zaigrati i badminton. 

Sve je to koordiniralo i nadgledalo sedam predstavnika Novog svijeta koji su u neposrednom razgovoru sa zainteresiranim građanima pružali sve potrebne informacije i odgovarali na mnoštvo različitih pitanja. Ipak, uz veliki interes i priličnu gužvu, pronašli smo vremena posjetiti i susjedne štandove, upoznati nove kolege iz drugih udruga, a sa starim kolegama razmijeniti vrijedna znanja i iskustva. 

Sve u svemu - zabavno i zanimljivo subotnje prijepodne.

Hvala organizatorima na pozivu, a Siščanima na dobrom društvu!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024