Opširnije

05.12.2020

Doboš: MONIKA MEĐU VOLONTERIMA GODINE

U cijelom svijetu, pa tako i u Lijepoj našoj, danas se obilježava Međunarodni dan volontera...
MONIKA MEĐU VOLONTERIMA GODINE

Prilika je to da zahvalimo svima koji svakodnevno, bez previše filozofiranja i kalkulacija, posebno u ova epidemiološki teška vremena, nesebično daruju znanje, vrijeme i vještine kako bi nas sačuvali od opasne zaraze i naš svijet učinili boljim mjestom.

Posebno, želimo zahvaliti svim volonterima naše udruge koji su godinama, svaki na svoj način i u svoje vrijeme djelovali, surađivali i pomagali kako bi Udruga danas bila ono što jest.

Tradicionalno, već dvanaestu godinu za redom, Grad Sisak i Volonterski centar Sisak, na današnji dan pohvaljuju i nagrađuju volontere koji su u protekloj godini pokazali poseban entuzijam i trud. Novi svijet od samog početka sudjeluje u ovom programu, a ove godine na pozivni natječaj prijavili smo našu dugogodišnju korisnicu, suradnicu, modela, hostesu, prijateljicu Udruge i naravno, volonterku, Moniku Dandić.

Rezultati su objavljeni, a Monika je zasluženo dobila Pohvalnicu Grada Siska za volonterski angažman u 2020. godini. Mi bismo ovom vrijednom prizanju neformalno dodali malo duže razdoblje, jer Monika je u našu udrugu došla kao djevojčica prije.... uh, dobrih 15 godina :) Sve to vrijeme jako smo se dobro slagali, razumjeli, družili, učili, volontirali, radili... I tako, vjerujemo, nastavljamo i dalje. Bravo Monika i hvala Monika :)

Još jednom, čestitke ovogodišnjim dobitnicima, a svim volonterima sretan njihov dan.

P.S. Obzirom na dobro poznatu epidemiološku situaciju ove godine, nažalost, izostala je prigodna tradicionalna svečana priredba na kojoj se dodjeljuju ova priznanja. Stoga ćemo u galeriiju naknadno dodati i fotografiju Monike s priznanjem, nakon što ga ona primi poštom, na kućnu adresu.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024