Opširnije

26.09.2020

Doboš: NOVI SVIJET NA DANIMA UDRUGA

I ove godine nastavili smo tradiciju sudjelovanja na sisačkom Sajmu udruga...
NOVI SVIJET NA DANIMA UDRUGA

Iako u dobropoznatim, pomalo čudnim javnozdravstvenim okolnostima, iako u trenutcima našeg značajno reduciranog programskog djelovanja i u konačnici, iako u manjem personalnom i programskom opsegu... odazvali smo se na poziv organizatora!

Zašto?

Najprije, zato što smo uvijek željeli biti proaktivni i podržati dobre priče, a ovo je svakako jedna od takvih. Organizatori (Agencija lokalne demokracije Sisak, Volonterski centar Sisak) trude se održati kontinuitet i zato, već jedanaest godina ova priča traje. Iako se radi o relativno maloj sredini u kojoj se svi sudionici već godinama dobro poznaju, a mnogi od njih i uspješno međusobno surađuju, ipak, lijepo je vidjeti se na jednom mjestu, popričati, razmijeniti iskustva pa i malo se pojadati :). Naravno, uvijek padne i neka ideja, i pokušava se otvoriti neka nova perspektiva...

Zatim, tu su i naši dugogodišnji korisnici, prijatelji, suradnici, simpatizeri... Novi svijet prisutan je u gradu već gotovo četvrt stoljeća i zaista je zanimljivo sresti dobro poznata, ali često već i pomalo zaboravljena lica i vidjeti kako ljudi odrastaju, sazrijevaju, mijenjaju se... Naravno, uvijek se nađe i mnogo novih znatiželjnika koji pristupe našem štandu i pitaju tko smo, što radimo i zašto smo tu.

I na kraju, zato što vjerujemo u Novi svijet. Ne samo ovaj naš mali, koji bi u nekim drugim, sretnijim okolnostima imao još mnogo toga za reći i još više za učiniti... Mi i dalje čvrsto vjerujemo u veliki novi svijet; Pametniji, snažniji zdraviji, sretniji, bolji – onaj koji činimo svi mi!

----

Hvala organizatoru na pozivu, hvala svima koji su nas posjetili, porazgovarali i sudjelovali u našoj maloj anketi o zdravim navikama Siščana. Rezultate ćemo uskoro obraditi i objaviti.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024