Opširnije

05.12.2019

Doboš: SONJA MEĐU VOLONTERIMA GODINE

Dvanaesti put zaredom u Sisku su dodijeljene godišnje nagrade najistaknutijim volonterima. Među laureatima, našla se i naša Sonja!
SONJA MEĐU VOLONTERIMA GODINE

Događaj zajedničkim snagama tradicionalno organiziraju Agencija lokalne demokracije Sisak i njihov Volonterski centar u suradnji s Gradom Siskom.

Udruge, zaklade i ostale institucije civilnoga društva predlažu kandidate za koje smatraju da svojim angažmanima zaslužuju ulazak u krug odabranih, nakon čega posebno stručno tijelo donosi odgovarajuće odluke.

Novi svijet redovito predlaže osobe koje apsolutno opravdavaju zadane kriterije. Ovoga puta red je konačno došao na našu dugogodišnju korisnicu, prijateljicu, suradnicu i, u konačnici volonterku, Sonju Lončar.

Ako ste redovito posjećivali naše internetske stranice, mogli ste u mnogo navrata pročitati podosta zanimljivosti o ovoj izuzetnoj mladoj dami. Ukratko; studentica fonetike, foto model, manekenka, hostesa i ono najvažnije, filantropkinja i društvena aktivistica koja pomalo idealistički vjeruje u bolji, novi svijet.

I nažalost, jedna od rijetkih koja zaslužuje poštovanje jer u svakodnevnom životu promovira vrijednosti koje pomalo izlaze iz mode. A radi se o pristojnosti, ljudskoj solidarnosti, osobnoj i društvenoj odgovornosti...

Nećemo dalje i nećemo u detalje. Ako imate imalo skepse ili sumnjate u naš izbor, potražite dodatne informacije na našim internetskim stranicama jer se već petnaestak godina Sonja i Novi svijet druže, uče, rade i promoviraju vrijednosti u koje zajedno čvrsto vjeruju.

Sonja, još jednom, hvala i sretan ti rođendan! Eto, baš na današnji dan :)

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024