KAMELEON / Srećko Peh

Srećko Peh

mala filozofija života

Srećko Peh je program posebno osmišljenih, kratkih video klipova u kojima glavni junak (Srećko Peh) prepričava zgode vlastitog odrastanja te na duhovit i nadamo se zanimljiv način filozofira o aktualnoj životnoj problematici.

O programu - općenito

Radi se o najnovijem programu Udruge temeljenom na dvadesetogodišnjem iskustvu i respektabilnim referencama stečenim u izravnoj interakciji s djecom i mladima.

Projekt je posebno osmišljen unutar kreativnog tima Udruge kako bi na suvremen i inovativan način odgovorio na aktualne izazove, s ciljem prevencije ovisnosti, promicanja zdravih životnih navika, prevencije vršnjačkog nasilja, promicanja demokracije i tolerancije kao i ostalih temeljnih životnih vrijednosti.

Glavni distribucijski kanali za promociju video klipova su Internet i društvene mreže kao najpopularniji i najpristupačniji mediji koje uglavnom koriste današnje generacije mladih. 

Osnovna ciljana skupina programa su djeca i mladi Sisačko–moslavačke županije, a obzirom na medij koji se u programu koristi, naša su očekivanja da će geografsko područje obuhvata biti prošireno u značajno većim geografskim razmjerima.

O prvom projektnom ciklusu (jesen 2018.)

U prvom projektnom ciklusu Srećka Peha bavimo se tematikom ovisnosti, kao jednim od najaktualnijih problema odrastanja današnjih adolescenata.

Temeljni cilj prvog projektnog ciklusa je smanjenje ovisnosti među djecom i mladima, posebno imajući u vidu nove vrste ovisnosti (ovisnost o Internetu i društvenim mrežama, ovisnost o kocki i klađenju), ali ne zaboravljajući ni najučestalije i najraširenije klasične ovisnosti među mladima (ovisnost o alkoholu, ovisnost o drogama).

Pozivamo vas da pratite Srećka Peha na našim YouTube, Internetskim i Facebook stranicama te vas molimo da nam pomognete u širenju njegove filozofije dijeljenjem ovih video klipova na svim dostupnim virtualnim platformama.

Zahvaljujemo u ime kreativnog tima Srećka Peha i cijele udruge Novi svijet!

Upoznajte Srećka!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2019