ARHIV 2 (2007.-2016.) / Mikro

Mikro

Osvježimo :)

Mikro (malo idejno kreativno okupljalište) je akcija uređenja i opremanja javnog gradskog prostora u središtu Siska, koji se nalazi u sklopu objekta i ustanove ŠRC Sisak, a koji koriste i brojne udruge.

Radi se o predvorju gledališta sisačkog bazena kojega godinama koriste različite institucije, uglavnom organizacije civilnoga društva, za rad sa svojim korisnicima, koji je najvećim dijelom temeljen na neprofitnom modelu.

Projektom smo zapuštenom i oronulom prostoru unijeli malo boje i svježine, prije svega na korist djece i mladih, ali i svih ostalih građana grada Siska koji ovaj prostor svakodnevno koriste.

Projekt je obuhvatio temeljitu rekonstrukciju elektroinstalacijske mreže, ugradnju nove LED rasvjete, ličilačke radove, nabavku novog inventara te završne dekorativne zahvate. Posebno smo ponosni na umjetničku instalaciju koju čine četiri velika oslikana platna kao i na šareni klupski kutak za svakodnevno opuštanje i druženje.

Uvjereni smo da će ovaj prostor, u novome ruhu i s novim imenom trajno biti na korist cijeloj lokalnoj zajednici te da će njegov ugodni ambijent i pozitivna energija koja se već pri uređenju na svakom koraku osjećala, potaknuti i neke svježe ideje i nove projekte.

 

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024