ARHIV 2 (2007.-2016.) / M-klub

M-klub

Družimo se :)

Program objedinjuje niz edukacijskih i animacijskih aktivnosti sa zajedničkim ciljem poboljšanja ponude za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih u gradu Sisku.

Prvi klub za mlade u Sisku, pokrenut 2001. godine, na inicijativu i uz potporu tadašnjeg Državnog zavoda za zaštitu obitelji, materinstva i mladeži.

Klupske aktivnosti obuhvaćaju edukaciju, animaciju i kreativno stvaralaštvo, s posebnim naglaskom na prevenciju ovisnosti i promicanje volonterstva.

Tijekom 12-godišnjeg kontinuiranog djelovanja kroz program M–klub naša je udruga osmislila i realizirala više od 300 različitih kreativnih, edukativnih i zabavnih sadržaja za djecu i mlade različitih uzrasta i afiniteta, a klupski prostor etabilirao se kao prepoznatljivo odredište kvalitetnog i kreativnog provođenja slobodnog vremena, popularan za korisnike, cijenjen od roditelja i cijele lokalne zajednice.

Značajno je napomenuti da se od početka do današnjih dana, u skladu s misijom Udruge, sve klupske aktivnosti odvijaju bez dima cigareta i konzumiranja alkoholnih pića.

U organizaciju aktivnosti M – kluba do sada je bilo uključeno više od 80 stručnih suradnika, volontera, animatora i voditelja aktivnosti, a klupske aktivnosti koristilo je gotovo 3 000 različitih korisnika.

Sve klupske aktivnosti za korisnike su besplatne.

Napomena:

Nakon 15 godina kontinuiranog djelovanja program M-klub trenutačno se ne provodi, zbog nepovoljnih ishoda natječajnih aplikacija kojima osiguravamo financijska sredstva za provedbu.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024