ARHIV 1 (1995.-2006.) / Miss Teen & College

Miss Teen & College

Show program (1995. - 2001.)

Izbor za naj osnovku i naj srednjoškolku, zvijezde glazbene scene, druženje, učenje, vježbe koreografija, izleti, zabava i ljepota, naravno, ono je što karakterizira ovaj program.

Jedan od najuspješnijih i najprepoznatljivijih programa u početnim godinama djelovanja naše udruge. Održavao se od 1995. do 2000. i s godinama je obuhvaćao sve veći broj sudionika i ostvarivao sve jače produkcijske standarde.

Ovaj je program započeo kao animacijska aktivnost u sklopu programa School Dance. Ideja je bila organizirati atipičan izbor ljepote u kojem se djevojke neće birati samo na osnovu svog izgleda, već prije svega, na osnovu osobnosti, znanja i truda. Natjecateljice  su stoga testirane na poznavanje opće kulture, morale su dokazati svoj uspjeh u školi, a međusobno su se ocjenjivale po simpatičnosti i prijateljskoj komunikaciji. Svi ovi elementi bili su potrebni da djevojka osvoji neku od nagrada na izboru za Miss Teen&College.

1997. godine kvalitetu programa prepoznala je i ugledna modna agencija Midiken iz Zagreba i pružila nam stručnu potporu, a kasnije postala i naš licencirani partner u programu Model studio.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024