Opširnije

10.10.2021

Doboš: NOVI SVIJET NA SAJMU UDRUGA

Iako u nešto smanjenom opsegu sisački Sajam udruga i ustanova i dalje je tu. Baš kao i Novi svijet!
NOVI SVIJET NA SAJMU UDRUGA

Protekle subote, dvanaesti put, susreli smo se s prijateljima, kolegama, ali i nekim novim snagama koje naš grad na ovaj ili onaj način pokušavaju učiniti boljim, ljepšim i sretnijim mjestom za život. Lijepo je bilo vidjeti koliko nas i dalje ima. Potresima i virusima usprkos, život očito ništa ne može zaustaviti, baš kao i volju za pozitivnom promjenom!

Na štandu dijabetičkog društva mogli ste izmjeriti šećer i popiti čašicu domaćeg soka od aronije, na štandu mladih medicinara saznati indeks tjelesne mase, kod hokejaša ste mogli isprobati svoj udarac, kod šahista zaigrati šah i saznati odgovor na vječito pitanje tko je u ovoj igri bolji - računalo ili čovjek? Naravno, najviše je bilo udruga iz područja demokracije i ljudskih prava. I tu se moglo čuti mnogo korisnih zapažanja i pokoja dobra ideja :)

Mi smo tradicionalno podijelili dosta naših tiskanih materijala i isto tako tradicionalno, proveli novi nastavak ankete o zdravim navikama naših sugrađana. Sada se to već pomalo pretvorilo u malo istraživanje koje ćemo zasigurno ubrzo stručno obraditi i naravno, objaviti rezultate. Uvjereni smo da će biti zanimljivo!

Sve u svemu, lijepo, opušteno i ugodno subotnje prijepodne. Zahvaljujemo organizatorima na pozivu i nadamo se ponovnom susretu!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024