Opširnije

04.01.2018

Model studio: POZDRAV IZ MILANA!

Sonja, još ponekad samo povedi me tamo... u Milano :)
POZDRAV IZ MILANA!

Na ovim stranicama ponekad citiramo narodne mudrosti. Gledajući iz našeg ugla one često imaju praktično pokriće pa ćemo tako i ovaj put ponoviti onu: Tiha voda brege dere.

I zaista, naša je Sonja jedna od onih za koju se gotovo ne zna - uglavnom šuti i radi, često biste onako na prvu dobili dojam da je pomalo tužna, sjetna, zamišljena...

I nama je dugo trebalo dok nismo otkrili da se iza tog prvog dojma skriva prekrasan osmijeh i jedna vesela, osjećajna i u svakom pogledu izuzetna djevojka.

Kao što već pretpostavljate i Sonja je došla je k nama kao djevojčica sa svojim skrivenim snovima. Šutila je i radila. Gotovo se nikada nije požalila, kamoli protestirala - pa i onda kada je usred probe za modnu priredbu pukao žulj i iz noge počela curiti krv!

Kada nitko nije mogao (ili htio) ona je bila tu. Radilo se o nekoj zagrebačkoj elitnoj modnoj reviji na pisti od pleksiglasa, fotografiranju u narodnoj nošnji u Desnoj Martinskoj Vesi ili o hostesiranju - ona je bez iznimke bila tu. Naš jocker "zovi", ona koja je uvijek mogla i htjela i koja je na naše pitanje: Zašto uvijek ti?, samo slijegala ramenima i odgovarala kratko: A netko mora....

Godine su prolazile i zbližavale nas i danas s ponosom možemo reći da smo u svakom pogledu dosegnuli razinu koja prelazi granice poslovnog odnosa. Nesigurna djevojčica pred našim očima postade ženom, samostalnom i odlučnom - i ode u Milano!

Nakon Andreje Zec (danas Vuić), Sonja je druga naša djevojka koja će sreću okušati u talijanskoj modnoj prijestolici.

Na poziv renomirane agencije "Wave", uz posredovanje zagrebačke Talia Model i uz zalaganje poznate hrvatske modne djelatnice s talijanskom adresom Vanje Rupene. Jednostavno, ovoga puta sve se posložilo!

Dugo smo u uredu razgovarali, pripremali se, jačali modne i životne kompetencije. Sigurni smo da je Sonja spremna na sve izazove koji će se ispred nje naći na više nego zahtjevnoj talijanskoj modnoj sceni. Često ne uspjevaju najljepši, najbogatiji, najrazvikaniji.... Često uspjevaju najuporniji, najdosljedniji, sazdani od posebno čvrstih materijala - poput naše Sonje!

Eto, uz ogromnu sreću i ponos, nama ostaje i mala doza zabrinutosti - tko će sada biti naš jocker "zovi"? :)

Sretno Sonja!

P.S. Nakon samo nekoliko dana u Milanu Sonja je dobila i prvi angažman, a počele su nam pristizati i prve testne fotke (posljednje tri u galeriji). Nećemo ništa komentirati - procjenite sami :)

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024