Opširnije

18.12.2017

Udruga: POGLEDI - 20 GODINA

Dvadeset godina formalnog djelovanja Udruge i još dvije godine kao "neformalna građanska inicijativa" zaokružuju dvadeset i dvije godine našeg postojanja na ovim prostorima...
POGLEDI - 20 GODINA

Godina 2017. koja je upravo na izmaku bila je godina u kojoj smo obilježili važnu obljetnicu.

Za početak, hvala svima koji su sudjelovali u projektu Pogledi, kojim smo pokušali iz različitih kutova što objektivnije prikazati Novi svijet. Ne kroz naše oči, već kroz poglede različitih ljudi, različitih dobnih, profesionalnih i društvenih orijentacija, koji su na različite načine povezani uz Udrugu, koji su u različitim vremenskim razdobljima s nama surađivali, koji su na različite načine nas doživljavali, koji su na različite načine doprinosili našim ciljevima da djeci i mladima život i odrastanje učinima barem malo ljepšim, boljim, smislenijim, produktivnijim...

Zato hvala na vremenu, volji, lijepim riječima, konstruktivnim kritikama i sudjelovanju u video klipovima projekta Pogledi svim dragim ljudima. Hvala Jasmina Grgurić, Svjetlana Ančić-Birač, Marko Hergešić, Andrea Zec, Josip Mrgan, Gabrijela Kramarić Eid, Ines Vuković, Dragan Šašek, Suzana Telar, Adis Keranović, Monika Dandić, Marijan Belošević, Ivančica Puškarić, Marko Kosović, Štefica Tominović, Dejan Radaković, Sanja Glibo, Mate Vukoje, Irena Krobot, Dinko Vuić, Jurica Vuković i Nikolina Borovičkić.

Ukupno, dvadeset dvije osobe, dvadeset dvije priče za dvadeset dvije godine.

Svi video klipovi projekta Pogledi nalaze se ovdje

Hvala i svim onim dragim ljudima koji su na sličan način, u nešto drugačijem formatu prije deset godina svoje priče o Novom svijetu ispričali ne tako davne 2007. godine prilikom izdavanja brošure Novi svijet - deset godina. Hvala Miroslav Arbutina-Arbe, Ivana Bukovac, Mirko Perenčević, Azra Rađenović, Antun Sente ml., Milivoj Šarko, Gordana Šegović, Domagoj Štimac, Silvije Vadla i Sunčica Vukelić.

Njihove priče u formi kratkih eseja možete pronaći ovdje

Na kraju hvala i svim onima koji su jednako zaslužni za uspjehe Novog svijeta, a nažalost zbog ograničenih resursa, za sada nisu stigli ispričati svoju priču o Novom svijetu. Vjerujte, ima ih još barem deset puta ovoliko.

No, tu nije kraj naše štorije o Novom svijetu! Nešto smo ostavili i za 2018. godinu koja već opasno kuca na vrata.

Stay tuned ;)

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024