Opširnije

03.10.2016

Model studio: Ljepota, šarm i osmijesi

Cijeli rujan naše hostese vrijedno su radile na nekoliko različitih lokacija...
Ljepota, šarm i osmijesi

Već dulje vrijeme povjerenje nam ukazuje velikogorička tvrtka Unikomerc automobili za koju odrađujemo promotivne aktivnosti u sisačkom trgovačkom centru Interspar. Atraktivna Suzuki Vitara, najprodavaniji automobil u Hrvatskoj, ondje će biti izložen sve do kraja listopada, a ako navratite u dane vikenda, naše ljubazne djevojke dočekat će vas s osmijehom i spremno odgovoriti na sva vaša pitanja...

Ista tvrtka angažirala je naše djevojke i za poseban događaj, tj. promociju novog modela Suzuki X-Cross koja se održala u sjedištu tvrtke u Velikoj Gorici, uz atraktivan popratni program. Događaj je obilježio veliki interes javnosti i mnogobrojni posjetitelji koji su uživali u razgledavanju čarobnih jurilica, probnim vožnjama, svirci popularnih Gazda i naravno, šarmu naših djevojaka.

Protekle subote u Sisku je održana i tradicionalna Šikljada, tj. utrka drvenih čamaca - šiklji. Organizator utrke bila je udruga Crnac u srcu koja se zaista potrudila pripremiti zanimljiv sportsko-animacijski program. Desetak čamaca sudjelovalo je u utrci rijekama Kupom i Savom, od Mosta Gromova do Crnca, gdje je na cilju priređen i poseban program. Naše mlade djevojke bile su zadužene za animaciju sudionika, podjelu osvježavajućih pića i asistenciju pri dodjeli nagrada pobjednicima.

Iako se hostesiranje u najširoj javnosti često percipira kao lak i trivijalan posao, ono to nipošto nije. Uz prirodne predispozicije (ljepotu, šarm i nadasve komunikativnost) potrebno je i puno pripreme, razgovora, talenta pa i iskustva kako bi se sve preuzete obveze odradile na potrebnoj razini. Zadovoljstvo naših klijenata kao i pohvale koje svakodnevno primamo za rad ovih djevojaka stoga su razlog našeg velikog zadovoljstva, ali i najbolji pokazatelji da sustavno ulaganje u ljudske resurse (u ovom slučaju to su mlade djevojke) polako, ali sigurno stvara nove vrijednosti i u konačnici, biva prepoznato kao mjerilo kvalitete i uspješan brand.

Zato, bravo za Andreu, Andreu, Maju, Mateu, Sonju, Valentinu, Luciju i Doroteu!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024