Opširnije

22.09.2016

Udruga: I OVE JESENI AKTIVNO

Kao i svake godine u ovo vrijeme predstavljamo vam programsku paletu kojom ćemo se baviti tijekom prvog polugodišta...
I OVE JESENI AKTIVNO

Grijalica – program instrukcija i pomoći pri učenju

Druga školska godina u kojoj ovaj program ide pod ovim nazivom. Pozivamo sve učenike osnovne i srednje škole, njihove roditelje, bake, djedove i sve ostale koji školskim obvezama žele od samoga početka pristupiti ozbiljno i odgovorno – iskoristite priliku i uz stručne i iskusne voditelje, profesoricu Mariju i profesora Dinka, razjasnite nedoumice, unaprijedite znanje iz engleskog jezika i matematike i na vrijeme izbjegnite moguće komplikacije :)

INFO I UPISI:
Novi svijet, udruga za djecu i mlade
Sisak, Trg grada Heidenheima 1 (ŠRC Sisak - bazen)
ponedjeljak - petak 18 - 20 h
tel. 044 536 574, mob. 098 294 545

NOVO! Online upisi!

Grijalica - o programu
Cjenik - jesen 2016
Termini

Program započinje u listopadu 2016.

Neovisnost – program prevencije ovisnosti

Nastavljamo našu maratonsku borbu s vjetrenjačama :) Nepopravljivi smo optimisti i usprkos zabrinjavajućim trendovima, vjerujemo da nove generacije mogu, uz malo više informacija, edukacija i animacija, izbjeći zamke koje se u njihovim mladim životima pojavljuju na svakom koraku... Novi ciklus interaktivnih radionica već je u poodmakloj fazi pripreme. Naši prijatelji, divni mladi liječnici, Dina i Adis i ove će jeseni obići osnovne škole u Sisačko-moslavačkoj županiji i neke nove klince pokušati poučiti kako da budu mudriji, snažniji, neovisniji.

Neovisnost - o programu
Najave događaja
 

Čovječe ne ljuti se – uživo! - program promicanja tolerancije

Malo po malo i ovaj naš izvorni program dogurao je do svog osmog projektnog ciklusa. Sada već gotovo da nema škole na području grada Siska u kojoj nismo raširili naše veliko igralište i zajednički uživali u šarenilu boja i mnoštvu različitosti, stjecali nova znanja, pjevali, igrali se, rušili se i ne ljuteći se zajednički vježbali toleranciju. Na sam Međunarodni dan tolerancije ove ćemo se godine pod voditeljskom palicom našeg kapetana Marka igrati s tolerantnim učenicima Osnovne škole Ivana Kukuljevića. Jedva čekamo :)

Čovječe, ne ljuti se - uživo! - o programu
Najave događaja


Model studio - program promicanja modne kulture

Nekad izuzetno popularan program Manekenske škole zbog nedostatka interesa već neko vrijeme ne održavamo. Malo nam je žao zbog toga, jer mislimo da je naš pristup ovom osjetljivom području kvalitetan i vrijedan i da se u ovom programu itekako imalo što naučiti.  Najbolji dokaz tome je cijela vojska mladih (još uvijek;) djevojaka koje vještine i znanja naučena baš u našoj Manekenskoj školi i u našoj udruzi uspješno primjenjuju kroz život, a ponekad noseći vrhunske modne revije ili hostesirajući za ugledne klijente, zarade i pristojan džeparac. Ove jeseni nastavljamo upravo s takvim aktivnostima.

Model studio - o programu
Najave događaja

I pri kraju...

Primjetili ste da je naša jesenska shema malčice kasnila, a i programa je prethodnih godina znalo biti nešto više... Nećemo se ovdje žaliti niti kritizirati, to nikada nije bio naš stil. Samo ćemo podsjetiti da se naši programi najvećim dijelom koncipiraju na osnovu državnih i lokalnih politika i raspisivanja i provedbe odgovarajućih natječaja i javnih poziva. U skladu s tim, unatoč prilično reduciranim sredstvima, a time i prilično reduciranim kapacitetima (prije svega kadrovskim) cijelo proljeće i ljeto proveli smo radno, mozgajući, sastavljajući komplicirane projektne aplikacije i proračune, dogovarajući nove partnere i suradnike za potencijalne nove projekte. Poslali smo ih cijelo mnoštvo, svi redom su ozbiljni i dobro promišljeni. Neki od njih su zaista sjajni i čvrsto smo uvjereni da bi njihova provedba donijela novu svježinu i unaprijedila rješavanje zapostavljenih društvenih problema. No, ovoga časa, nažalost, možemo samo reći: Još se ništa ne zna :(

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024