Opširnije

18.06.2016

M-klub: ZAVRŠEN MALI TEČAJ INFORMATIKE

Četrdeset sati učenja i savladavanja novih vještina rada u računalnim programima bio je izazov za sve koji su željeli naučiti više...
ZAVRŠEN MALI TEČAJ INFORMATIKE

Uskladiti svoje poslovne, privatne obaveze i želju da se u slobodno vrijeme malo odmorite od napornog učenja i rada nekim mladim ljudima ipak nije prioritet. Neki su se odlučili početkom mjeseca travnja krenuti na usavršavanje i upisali Mali tečaj informatike koji je, u okviru programa M - klub, vodila naša Ines Vuković, prvostupnica poslovne informatike.

Program je koncipiran tako da se polaznici usavrše u korištenju najpopularnijih alata Microsoft Office-a 2016 (Word, Excel, PowerPoint) kako bi mogli kvalitetnije provesti svoje zamisli kada sjednu za računalo. Mislimo da smo im u tome pomogli. Barem onim najupornijima i najvrijednijima koji su redovito dolazili dva i pol mjeseca, dva puta tjedno u Novi svijet i učili. Na kraju je trebalo i položiti završni ispit, što očito za one koji su ispitu pristupili nije bio problem. Čestitamo ekipi polaznika na novostečenom znanju i hvala na povjerenju. Uživali smo u zajedničkom druženju :)

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024