Opširnije

16.05.2016

Model studio: NOVI SVIJET U SVIJETU MODE

Lana, Sonja i Andrea i dalje, cijelu proljetnu sezonu uspješno zastupaju boje naše udruge na šarenim modnim događanjima u Hrvatskoj...
NOVI SVIJET U SVIJETU MODE

Već tradicionalno, naše djevojke sudjelovale su u najprestižnijem modnom događanju u našoj domovini - ovogodišnjem proljetnom Cro A Porter-u. Ove godine koncept organizatora bio je nešto drugačiji tako da se predstavljanje modnih kolekcija odvijalo tijekom cijelog mjeseca travnja na više lokacija.

Tako je 5. travnja u prostoru Zagrebačkog velesajma otvoren CAP proljeće 2016. a, među ostalima, novu kolekciju predstavila je modna kreatorica Katarina Džale u čijem je prezentiranju sudjelovala i naša Sonja, dok je Lana iste večeri prezentirala modnu marku JAMOI kreatorice Mirjane Klepić.

U prekrasni ambijent Preporodne dvorane palače Narodnog doma, 14. travnja savršeno se uklopila kolekcija LEI LOU modne kreatorice Aleksandre Dojčinović koju su javnosti između ostalih hrvatskih modela, prezentirale Andrea i Lana, dok je Lana 20. travnja u divnim Klovićevim dvorima sudjelovala na modnoj reviji modne marke BOUDOIR.

Ovogodišnja modna novost, modni performans pod nazivom Stilske igre iznenadio je i oduševio sve Zagrepčane i njihove goste koji su se 30. travnja zatekli u našoj metropoli. Tako su svi ljubitelji modne scene mogli vidjeti modne novosti različitih modnih dizajnera  u šetnji na različitim lokacijama u glavnom gradu Hrvatske, u izvedbi 20 modela među kojima su opet bile i naše Lana i Andrea.

Što na kraju reći, nego onu toliko puta ponovljenu, no svaki puta više nego zasluženu: Bravo djevojke!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024