Opširnije

07.04.2016

M-klub: ZAPOČEO MALI TEČAJ INFORMATIKE

Trećim ciklusom Malog tečaja informatike nastavili smo širiti znanja među mladima...
ZAPOČEO MALI TEČAJ INFORMATIKE

Već smo na prvom terminu popunili gotovo sve kapacitete, što pokazuje izniman interes mladih za usvajanjem novih vještina koje će im zasigurno koristiti u svakodnevnom radu ili kod traženja posla. 

Tečaj vodi naša djelatnica Ines Vuković, stručna prvostupnica poslovne informatike, koja je pripremila zanimljiv i zabavan program učenja. Trajanje programa je četrdeset sati, u kojima je, osim zajedničkog druženja, predviđeno i  usvajanje puno korisnih znanja u najpopularnijim alatima Microsoft Office-a 2016 (Word-u, Excel-u, PowerPoint-u). Polaznici će naučiti kako se snalaziti u novom korisničkom sučelju i nadograditi svoje znanje s novostima iz ovih alata. Osim toga, upoznat će se s operacijskim sustavom Windows 7, koji je još uvijek jedan od najraširenijih operacijskih sustava. Termini održavanja su srijedom i nedjeljom, tijekom travnja, svibnja i lipnja u prostorijama Udruge.

Važno je napomenuti da je Mali tečaj informatike besplatan za sve polaznike zahvaljujući financijskoj podršci Grada Siska našem programu M-klub u okviru kojega se tečaj i održava.

Veselimo se zajedničkim druženjima i novim znanjima :)

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024