Opširnije

30.03.2016

M-klub: PROLJEĆE U NOVOM SVIJETU

I ovoga proljeća za vas smo se potrudili pripremiti zanimljive, edukativne, zabavne i kreativne sadržaje...
PROLJEĆE U NOVOM SVIJETU

Za sve kreativce koji uživaju u ručnoj izradi šarenih i zanimljivih ukrasa pripremili smo Radionicu izrade nakita pod stručnim vodstvom Sanite Fijan. Ako ovoga proljeća želite biti posebni i nositi unikatni nakit vlastite izrade – navratite! Radionica je besplatna, a održava se tijekom mjeseca travnja svakoga utorka od 18.00 sati.

Za one koji više vole vrijeme provoditi sjedeći uz zaslone svojih računala, a pritom žele unaprijediti postojeća znanja tu je Mali tečaj informatike. Provjerena forma od 40 školskih sati obuhvaća operacijski sustav Windows te programski paket Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint). Osigurana je kompletna infrastruktura (učionica, računala, multimedijska oprema) što bi uz stručno vodstvo naše Ines Vuković, prvostupnice poslovne informatike, trebali biti više nego dovoljni razlozi da nam se pridružite. Tečaj je besplatan, a započinje u srijedu, 6. travnja u 20.00 sati.

Podsjećamo vas i na program instrukcija i pomoći pri učenju, popularnu Grijalicu koja nakon proljetnih praznika nastavlja prema ustaljenom rasporedu, do kraja školske godine. Obzirom da školska godina polako ulazi u završnu fazu, svaka je ocjena bitna... Iako su kapaciteti prilično popunjeni, još se nađe koje slobodno mjesto. Zato, razmislite brzo i iskoristite priliku :)

Navratite u Novi svijet!

Obavijesti i upisi

E-mail: info@novi-svijet.hr
Telefon: 044 536 574
Mobitel: 099 817 2121

Detaljne informacije

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024