Opširnije

29.10.2015

Čovječe, ne ljuti se - uživo!: POČELE PRIPREMNE AKTIVNOSTI!

Naš popularni program promicanja tolerancije, nenasilja i multikulturalnosti ove smo godine unaprijedili...
POČELE PRIPREMNE AKTIVNOSTI!

Povećali smo broj škola s kojima surađujemo, povećali smo opseg rada s učenicima koji će sudjelovati u završnoj igri, u projekt smo uključili razrednike viših razreda suradničkih osnovnih škola. Projekt ćemo ove godine provesti u Sisačko - moslavačkoj županiji na područjima posebne državne skrbi; u Petrinji, Glini, Vrginmostu i Komarevu.

Prvi dio projekta već smo održali, a radi se o pripremnim radionicama za razrednike učenika viših razrednih odjeljenja u Osnovnoj školi Komarevo, 1. osnovnoj školi u Petrinji, Osnovnoj školi Glina i Osnovnoj školi Gvozd. Sve su škole pokazale iznimnu angažiranost i već će sljedeći tjedan organizirati posebne satove građanskog odgoja na kojima će s učenicima obraditi temu tolerancije i tako ih bolje pripremiti za završnicu našeg projekta, odnosno za igru Čovječe ne ljuti se - uživo u svojim školama.

Toliko pozitivne enegrije u školama zahtijeva i našu dobru energiju tako da jedva čekamo da se kocka baci i tolerancija zavlada ovim prostorima.

Podršku projektu Čovječe ne ljuti se - uživo ove godine uz Grad Sisak dao je i Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024