Opširnije

28.10.2014

Neovisnost: NOVA SEZONA

Započeli smo s realizacijom petu sezonu projekta Neovisnost s malim osvježenjima...
NOVA SEZONA

Jedna od novosti je uvođenje evaluacijskih radionica kako bi učenici još više utvrdili već stečena znanja o štetnostima koje donose svi oblici ovisnosti za zdravlje, ali i kako bi mi kao organizatori dobili povratnu informaciju o vrijednosti edukativnih radionica koje provodimo za učenike. Za početak, evaluacijska radionica provedena je u sisačkoj osnovnoj školi Viktorovac i zaista smo zadovoljni i znanjem koje su učenici usvojili na našoj radionici prošle godine, ali i ocijenama koje je projekt dobio. Hvala!

Druga novost je da je stručni tim projekta, uz već dokazanog stalnog i sjajnog stručnog suradnika Adisa Keranovića, proširen s još jednom liječnicom, Dinom Vladić koja je održala i svoju prvu edukativnu radionicu na temu prevencije ovisnosti.

Edukativne radionice proveli smo u Osnovnoj školi Braća Ribar u Sisku i to za 7.d koju je vodila dr. Vladić i za 7.a koju je vodio dr. Keranović. Oba su razredna odijeljnja pokazala dosta znanja o ovoj temi, ali i zainteresiranosti za učenje uz način rada kakav smo im prezentirali.

Radujemo se novoj sezoni provedbe projekta Povjetarac - Neovisnost i novim edukacijama pred nama. Već nas nestrpljivo čekaju učenici u Dvoru, Petrinji, Hrvatskoj Dubici... Strpljenja, stižemo ;)

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024