Opširnije

05.03.2007

M-klub: NAJAVLJUJEMO - RADIONICA STILA

Nakon uspješne Radionice radio voditeljstva, za ožujak smo osim već poznatih instrukcija iz matematike, radionice sviranja bubnjeva i tai-chi-a, ponovno osmislili nešto novo...
NAJAVLJUJEMO - RADIONICA STILA
 
Riječ je o radionici stila koja će se u našim prostorijama (Trg grada Heidenheima bb, predvorje gledališta ŠRC-a Sisak) odvijati svakoga petka u ožujku od 20 do 22 sata. Radionica se sastoji od četiri termina, a vodit će ju modna kreatorica Sanja Tomašinec - Korica, modna stilistica Ivana Cesarec, frizer Danijel Vratarić / frizerski salon IN STILISTA / i majstor kozmetičar Tatjana Fanjkotić / salon ljepote LOTUS /. Cilj radionice je polaznicima omogućiti uvid u osnovne značajke modne kulture i stila. Radionica stila namijenjena je mladima od 15 do 29 godina, a sudjelovanje na radionici, kao i na svim ostalim aktivnostima je besplatno. Najboljeg polaznika radionice, prema običaju Novog svijeta, nagrađujemo.
 
Pozivamo Vas na prvi termin radionice u petak 9. ožujka od 20 sati na predavanje modne kreatorice Sanje Tomašinec - Korica. Ako, između ostalog, želite saznati kako odjećom i bojama istaknuti ono dobro na sebi – dođite!
 
Za više informacija kontaktirajte voditeljicu kluba Vanju Komljenović na broj 098 249 740 ili e-mail adresu vanja@novi-svijet.hr.
 

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024