-
U petak 2. 3., u prostoru SM županije predstavljen je program "Izrada, donošenje i promoviranje Programa djelovanja za mlade Sisačko – moslavačke županije"...
" /> " /> " /> " /> " /> TISKOVNA KONFERENCIJA VIJEĆA MLADIH SMŽ - Novi svijet - udruga za djecu i mlade Sisak

Opširnije

03.03.2007

Karika: TISKOVNA KONFERENCIJA VIJEĆA MLADIH SMŽ

U petak 2. 3., u prostoru SM županije predstavljen je program "Izrada, donošenje i promoviranje Programa djelovanja za mlade Sisačko – moslavačke županije"...
TISKOVNA KONFERENCIJA VIJEĆA MLADIH SMŽ
Nakon višemjesečnih priprema i svakodnevnih kontakata na relaciji Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti - Sisačko-moslavačka županija - Vijeće mladih Sisačko-moslavačke županije, javnosti je predstavljen prvi projekt novoosnovanog Vijeća mladih.
 
Županica Marina Lovrić potpisala je s predsjednicom Vijeća mladih Sisačko-moslavačke županije, ujedno i predstavnicom Novog svijeta, Sonjom Švagel sporazum o partnerstvu i promicanju rada ovoga vijeća. Sredstva za izradu i provedbu Programa djelovanja za mlade naše županije, u iznosu od 73 750 kuna, osiguralo je Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.
 
Ujedno, promoviran je i novi vizualni identitet Vijeća koji je izradila mlada Siščanka Ana Klobučar te su najavljne konkretne aktivnosti Programa o kojima ćemo redovito izvještavati i na našim stranicama.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024