Opširnije

22.12.2006

Dar od srca: ZAVRŠENA AKCIJA!

Na sreću malih Siščana u potrebi uspješno je završena naša humanitarna akcija Dar od srca koju smo i ove godine organizirali u predbožićno vrijeme.
ZAVRŠENA AKCIJA!
Kako bismo i djeci koja odrastaju bez roditelja, djeci koja imaju posebne potrebe i siromašnim Siščanima uljepšali Božić prikupljali smo dječije igračke, slatkiše, odjeću, obuću... Pomogli su nam mnogi dobri ljudi koji su svoje darove od srca donijeli u naš prostor. Posebno nam je drago što su se ovoj akciji pridružili i učenici Osnovne škole Sela i Srednje Obrtničke škole iz Siska. Svima koji su u akciji sudjelovali HVALA!
 
Vaše i naše darove smo osobno odnijeli djeci Dječjeg doma Vrbina, učenicima Odjela za djecu s posebnim potrebama Osnovne škole 22. lipnja i Caritasu župe Sv. Križa u Sisku.
U Caritas smo stigli kombijem, uz pomoć prijatelja naravno. Kombi je bio pun do vrha, ali ni utovar ni istovar stvari nije nam bio težak.  
U školi su nam vrijedni učenici i profesori priredili i malo iznenađenje - božićnu priredbu. Osmijeha i sreće bilo je posvuda oko nas. I naša i srca mališana jače su kucala. Upravo zbog topline srca - ova akcija i postoji. Zato ne dozvolimo da se plamen ljubavi, koji je u svima nama ugasi, već ga čuvajmo i tu toplinu dijelimo s drugima.

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024