Opširnije

08.12.2006

Udruga: PROSINAC U NOVOM SVIJETU - NAJAVLJUJEMO!

Uz naše redovite aktivnosti  (instrukcije iz matematike, radionicu sviranja bubnjeva i tai-chi), a u duhu nadolazećih blagdana, pripremili smo pregršt različitih programa...
PROSINAC U NOVOM SVIJETU - NAJAVLJUJEMO!
Tako će u nedjelju, 10. prosinca naši članovi posjetiti  zajednicu liječenih ovisnika CENACOLO kako bismo prigodno obilježili Mjesec borbe protiv ovisnosti.
 
U ponedjeljak, 11. prosinca od 18 sati započinje humanitarna akcija pod nazivom DAR OD SRCA. Akciju provodimo već drugu godinu. U našem prostoru u predvorju gledališta ŠRC Sisak svaki dan od 11. do 15. prosinca od 18 do 20 sati prikupljati ćemo igračke, odjeću i obuću za socijalno ugrožene obitelji i djecu. Prikupljene igračke i odjeću donirati ćemo 20. prosinca Odjelu za djecu s posebnim potrebama Osnovne škole 22. lipanj, Dječjem domu Vrbina i Caritasu Sisak. Pozivamo vas da se uključite u ovu akciju i nekome uljepšate nadolazeće blagdane.
 
Kako bismo i osobama treće životne dobi uljepšali nadolazeće blagdane, u srijedu 13. prosinca od 16 sati u našem prostoru organiziramo BOŽIĆNI BINGO kojim ćemo animirati korisnike sisačkog Doma za starije i nemoćne osobe.
 
Za završetak ove godine, a ujedno i završetak naših ovogodišnjih aktivnosti, u petak, 22. prosinca od 19.30 sati u našem prostoru organiziramo BOŽIĆNI PARTY NOVOG SVIJETA. Uz program iznenađenja, mali domjenak, druženje... svi ste pozvani!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024