Opširnije

03.11.2006

M-klub: ODRŽAN MARATON HOROR FILMOVA

Stotinjak fanova filmova strave i užasa Noć vještica ove je godine provelo uz naš tradicionalni filmski maraton...
ODRŽAN MARATON HOROR FILMOVA
Nakon cjelodnevnih priprema i uređenja prostora u duhu Hallowenn-a (uz neizbježne budneve i lampione), nad gradom se spustila noć i maraton je mogao započeti. Sam početak obilježio je „incident“ sa začuđujuće velikim brojem mlađih maloljetnika (djece u uzrastu od cca 10 god, pa i mlađe) koji su svom silom htjeli u dvoranu. Naravno da ulaza za njih na ovaj program, bez roditeljske pratnje nije, moglo biti što im je bilo vrlo teško objasniti... Začuđuje stupanj njihove upornosti i agresivnosti, ali to je posebna tema o kojoj će biti riječi na našim slijedećim Otvorenim razgovorima četvrtkom...
 
Nakon toga, uz male problemčiće (izgleda da je i tehnika te noći bila ukleta:)) izmjenjivali su se horor klasici i nešto moderniji naslovi. Dvorana je konstantno bila solidno ispunjena, kokice su se trošile u enormnim količinama, a maraton je završio oko 2 sata poslije ponoći.
 
Nadamo se da smo zadovoljili sve ukuse, da su gledatelji temeljito šokirani, da su nakon svega kućama otišli najkraćim putem drščući od silnog straha i da su budni i blijedi jedva dočekali zoru;))
 
Kako i priliči pravoj Noći vještica!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024