Opširnije

30.10.2006

Živi život!: ISKORISTI MOGUĆNOST!

Pred punim gledalištem sisačkog Kazališta 21 prezentirali smo sisačku ponudu za kreativno korištenje slobodnog vremena...
ISKORISTI MOGUĆNOST!
Više od stotinu izvođača sudjelovalo je u show programu, a publika je mogla uživati u najrazličitijim sadržajima: karate, ples, folklor, akrobatski rock and roll, tai chi, modna revija, kazalište,...
 
Putem prezentacije na video zidu predstavili smo pedesetak sisačkih društava, klubova i udruženja koji u svom djelovanju nude programe za djecu i mlade, a u predvorju dvorane bilo je postavljeno i nekoliko štandova udruga.
 
Bio je ovo naš odgovor na čestu rečenicu koju čujemo od sugrađana: „U Sisku nema ničega, ništa se ne dešava“. Gledajući jučerašnju priredbu teško je povjerovati da postoji posjetitelj koji iz ponuđenog ne bi uspio pronaći nešto za zadovoljenje vlastitih afiniteta. Pitanje je samo volje za pokretanjem i odlukom da se vlastito slobodno vrijeme iskoristi na kvalitetan način.
 
Promotivni CD s kontaktima svih ustanova i organizacija koje su sudjelovale u programu dijelili smo svim posjetiteljima, a ako ste zainteresirani, još uvijek ga možete dobiti na našem info punktu koji se upravo danas otvara na recepciji sisačkog bazena.
 
Hvala svima koji su sudjelovali u programu, hvala suradnicima, hvala publici!
 

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024