Opširnije

20.10.2005

Udruga: KONAČNO!

Novi izgled internet stranica...
KONAČNO!

Postojimo gotovo deset godina, na webu smo gotovo pet... Dvije godine obećavamo Vam promjenu tj. redesign našeg sitea, i eto, danas smo konačno ispunili obećanje!...

Naš problem naša je i prednost. Temeljitost pristupa u kojemu nismo željeli improvizirati, niti nešto prepustiti slučaju. Željeli smo, dragi naši posjetitelji, biti što bliže Vama; djeci i mladima, ali i roditeljima, profesorima i svima s kojima svih ovih godina dijelimo dobro i zlo našeg postojanja. To nije bilo nimalo jednostavno, zbog toga ste toliko čekali.

Stranice su grafički i programski potpuno izmjenjene. O grafici nećemo previše, ona je ipak stvar ukusa. Šarena je, jer smo željeli unijeti što više radosti i prenijeti što više pozitivne energije svima koji utipkaju našu adresu u svoje računalo. Sadržaj? Hm, nije bilo nimalo lako logično posložiti sve naše programe, a pri tome zadržati preglednost i aktualnost. Jesmo li uspjeli?

Konačnu ocijenu cijelog projekta dat ćete naravno Vi, dragi posjetitelji. Možete to učiniti putem online ankete na početnoj stranici, putem e-maila ili bilo koje druge vrste našeg kontakta koji se nalazi u gornjem izborniku.

Stranice su još uvijek u testnoj fazi, stoga nemojte nam zamjeriti ukoliko neke stvari još ne sjede na svom mjestu, sve ćemo vrlo brzo dotjerat u red.

Programska koncepcija site-a sada je potpuno interaktivna. Stranice su programirane dinamički, što znači da sada svatko tko ima osnovnu razinu poznavanja računala može, naravno na kontrolirani način, biti autor tekstova koji se objavljuju, dodavati slike...

Za sve te mogućnosti zaslužna je cijela ekipa stručnjaka i entuzijasta, a ponajviše naš dobri i predobri anđeo. Anđeo sa vrhunskim znanjem, čeličnim živcima i enormnom voljom. Anđeo toliko dobar, a opet tako netipičan za uvriježene stereotipe o informatičariima kao trendseterima s skupim naočalama i najnovijim tipom mobitela za pojasom. I ime mu je sasvim obično: Joso. Uz Josu, puno smo naučili, malo smo i sami pomogli (više s enormnom voljom, a manje sa čeličnim živcima) kako bi vam posjeta našim stranicama bila što ugodnija... Hvala Josi, hvala Damiru, hvala svima koji osjećaju da su doprinijeli ovom projektu. Uživajte, nećemo više smetati!

Kontakt

NOVI SVIJET
udruga za djecu i mlade

Trg grada Heidenheima 1
44000 Sisak, Hrvatska

t: 044 536 574

e: info@novi-svijet.hr

Posjetite nas na društvenim mrežama

Impressum

Tekstovi, fotografije, video i audio: Novi svijet
Idejni koncept i oblikovanje: Novi svijet

Svi sadržaji objavljuju se u najboljoj namjeri.
Objavljivač ne odgovara za bilo koji oblik prenošenja ili interpretacije.

web development @ ČuBraD
copyright @ Novi svijet 2024